100% ČAROVNIJA
DARILA
NAKUP GARANCIJA
Odlična darila. Dobre ideje. Čudovite posledice.      

Umanotera, Slovenska fundacija za trajnostni razvoj vam zagotavlja, da je denar, ki je namenjen za darilo, v celoti posredovan namenu po vašem izboru.

Izbrana darila se uresničujejo s pomočjo partnerskih organizacij, ki izvajajo projekte. Vse so se uradno zavezale, da bodo denar v celoti porabile za darilo iz projekta Krilca. Poleg tega redno pripravljajo poročila o porabljenih sredstvih, ki so objavljena na spletni strani www.krilca.si (na levi strani "KRILCA V AKCIJI").

Kam gre denar?

Končni znesek, ki ga plačate, je sestavljen iz zneska darila in zneska stroškov za izvedbo. Znesek za darila je donacija, ki gre v celotnem znesku partnerski organizaciji za izvedbo. Ta tudi zagotavlja, da dobljen denar v celotnem znesku nameni za to, čemur je denar namenjen (kot je navedeno v katalogu Krilca), brez obračunavanja lastnih administrativnih stroškov. Znesek za izvedbo je 4,098 EUR + 22 % DDV, kar vsebuje stroške vodenja projekta, trženja, obdelave naročil in poštnine; to torej obračunamo naročniku posebej v pavšalnem znesku 5 EUR na darilo.

Če se zgodi, da je kupljenih preveč daril iz nekega paketa, si pridržujemo pravico dodeliti sredstva podobnemu projektu. Na tem mestu naj zagotovimo, da skrbno izberemo vsako darilo, tako da denar v celoti pride v prave roke. Od začetka projekta (2007) še nikoli nismo bili primorani sredstev prerazporediti.

Velja pa poudariti, da je vsako darilo zaželeno in da je vaš nakup še kako dobrodošel.


Osebne zgodbe in poročilo o prodanih darilih lahko preberete na levi strani pod KRILCA V AKCIJI.Kaj dobi obdarovanec?

Obdarovanec prejme e-voščilnico ali tiskano voščilnico z besedilom in originalno ilustracijo, ki jo lahko postavi na mizo ali obesi na steno. Besedilo lahko na vašo željo napišete tudi sami v za to namenjen prostor na kartici.

Kartica

Organizacije, ki izvajajo naštete projekte

Za organizacije

Če imate v okviru projekta, ki ga izvajate, kakšno zanimivo idejo, jo z veseljem slišimo. Posredujete jo lahko na krilca@krilca.si. A ne pozabite, da namen projekta Krilca ni zbiranje sredstev za organizacije, ampak za konkretna darila v okviru projektov na področju varovanja okolja in socialne pravičnosti.

Finančna podpora projektu Krilca

trustLogo.jpgZagon projekta Krilca in promocijsko kampanjo v letu 2012  smo izvedli ob podpori sklada Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe.

Projekt (natančneje uvedba e-voščilnice) je bil delno sofinanciran s strani Ameriškega Veleposlaništva. Mnenja, ugotovitve in zaključki ali priporočila, izražena tukaj, so mnenja avtorjev in ne odražajo nujno stališč Ameriškega State Departementa.

O projektu

Projekt vodi: Umanotera, Slovenska fundacija za trajnostni razvoj
Vodja projekta: Gaja Brecelj
Besedna zasnova in besedila: Igor Medjugorac
Oblikovanje: Blaž Medja
Ilustracije: Meta Wraber
SLOVENSKO    ENGLISH

KRILCA V AKCIJI


P POMOČ
K KONTAKT